LICHTPLAN

Wat doet het licht op die positie met de ruimte. Basis, functioneel, accent en sfeerlicht zijn de uitgangspunten voor een goed lichtplan. Graag verras ik mensen met mijn ideeën en passie voor licht.
Het is aan te raden om zodra de tekeningen voor de nieuwbouw of verbouwing klaar zijn een lichtplan te laten maken. In opdracht van de bewoner of architect maak ik een lichtplan, welke in de aanbesteding meegenomen kan worden.
De aannemer en installateur kunnen hiermee rekening houden bij het maken van hun offertes voor de voorbereidingen en de installatiewerkzaamheden.

Bij een verlichtingsplan worden niet alleen het aantal lichtpunten bepaald, maar ook de plaatsing en het type licht. Belangrijk is de juiste balans te vinden tussen direct, indirect en omgevingslicht. Door items in het interieur uit te lichten en de juiste kleur van het licht te bepalen, breng je een ruimte tot leven.

Het verlichtingsplan is een op maat ingetekend ontwerp op de plattegrond van uw woning, aangevuld met sfeerbeelden en foto’s van de voorgestelde armaturen. Het ontwerp geeft u een goede indruk van het beoogde resultaat.